Nytt Instagraminlägg

Vill bara tacka alla som skrivit fantastiska inlägg om mamma eller kommenterat på mina inlägg den senaste veckan. Även tack för fantastiska hyllningar i TV, Radio och Tidningar.
Saknaden av mamma är obeskrivligt stor. Er värme stärker när det gör ont i hjärtat.
Mamma älskade sin familj men hon älskade också människor och möten. Att få beröra och se andra för den dom är.
Ni, hennes publik, kollegor och vänner har jag upplevt varit som en extra familj för henne.
Jag är så obeskrivligt stolt över henne och att många tyckte om henne har jag känt genom hela livet. Och det har varit fantastiskt att läsa hur hon berört så många och att många beskriver hur hon har sett varje person för de dom är. Jag har läst så mycket jag orkat genom suddiga ögon med tårar av sorg men också av glädje för hur ni beskriver henne.
Hon ÄR sån. Jag väljer att skriva hon ÄR. För hon kommer alltid vara närvarande inom mig.
Alla som känner att mamma berört henne på något sätt har rätt att känna sorg.
Och tillsammans ska vi se till att ”The show must go on” och att vi alla kan inspireras av henne att ”Leva livet” så mycket vi kan.
Tanken på att jag aldrig ska pussa på henne, krama henne, se mina barn omfamna henne och hon omfamna dom. Eller att jag inte kan ringa henne eller få färgglada sms från henne med massor av emojis, gör så obeskrivligt ont.
Men att jag fått växa upp med en av de mest kärleksfulla människor som finns gör mig både stolt och oerhört tacksam.

Så en varm kram till alla er för den kärlek ni ger mamma och som vi så fint har fått tagit del av.
För det är just det som jag upplever mamma alltid varit så noggrann med i uppfostran. Va snäll, hjälp andra, var inte egoistisk utan sträck ut en hand. TACK🙏❤️ Jag ska göra allt jag kan mamma för att dina värderingar ska få leva vidare. Världen behöver det och som din väninna Karin Falck sa så fint när jag träffade henne senast ” Barbro har gjort oss alla till bättre människor”

Mamma, du är så älskad
Mamma, jag är så galet stolt över dig
Mamma, jag älskar dig så fantastiskt mycket och du är Alltid Alltid med mig.
Världens finaste Mamma! ❤️❤️❤️

Visa inlägget på Instagram