Nytt Instagraminlägg

Nu inleder jag ett nytt samarbete med @eucerinsverige. Den här gången tillsammans med min son Filip.
För mig är den här kampanjen så viktig då jag vill lyfta vikten av vänskap och band mellan generationer. Jag har vänner i alla åldrar. Två barn varav en vuxen och en tonåring. I vår familj har vi alltid umgåtts oavsett ålder och det finns så mycket härligt i det. Vi lär av varandra, vi inspireras av varandra och vi har kul tillsammans.
Dessutom tycker jag väldigt mycket om Eucerin och använder det dagligen. De har forskat på hudvård över 100 år vilket ger trygghet och de har ett brett utbud.
Jag skulle aldrig samarbeta med några som jag inte själv verkligen tycker om och står för.
Jag är så glad för att vårt samarbete och att kampanjen #generationeucerin fortsätter och att jag får göra det med Filip. @filiplamprecht

Visa inlägget på Instagram