Nytt Instagraminlägg

Jag är nominerad! Så kul!
Att vara här på sociala medier är något jag tycker om för det ger mig möjlighet att visa vad jag tror på och hur jag tycker om att leva mitt liv för att må så bra som möjligt och på så sätt kanske motivera andra att göra det göra saker för sig själva för att må än bättre. Jag har alltid känt att kan jag bara nå fram till en person som vill förändra och att den personen motiveras att göra något med sitt liv som blir till det bättre så värmer det mig enormt. Och förhoppningsvis når jag ännu fler.
Jag inspireras själv av massor av människor dagligen, både här på SoMe men också i verkliga livet. Så det känns fantastiskt kul och ärofyllt att vara nominerad som en profil som inspirerar i sociala medier. Det vore superkul om ni vill rösta och att jag då kanske kan få ännu större möjligheter att inspirera ännu fler. Vill ni rösta så finns länk i bio ovan #iconfestcom

Visa inlägget på Instagram