Nytt Instagraminlägg

28e och sista dagen av detox. Läste boken Medial Läkning och där hittade jag en cleansing som jag gick igång på. En cleansing att rensa organen från gifter. I 28 dagar har jag ätit bara råa grönsaker och rå frukt. Morgonens sellerijuice med ingefära har blivit en favorit.
Skillnaden i kroppen är extremt tydlig. Jag vaknar före klockan. Inga stela leder på morgonen, huden mjukare och jag piggare och gladare. Så här bra har jag inte mått på länge. Så även om jag saknat kaffe så har det varit en fantastisk månad. Att på riktigt vilken skillnad der gör när man äter bra och ger kroppen en riktig chans för återhämtning. Framöver kommer jag äta så här 1-2 dagar i veckan för att fortsätta hålla kroppen ren.
Tack Johanna F och Jenni P för att ni inspirerat, rekommenderade boken och peppade mig inför och under tiden. #vårdakroppen #kristingoodmorning

Visa inlägget på Instagram