Nytt Instagraminlägg

Det är en speciell känsla att jag både har norskt och svenskt blod. En ganska behaglig situation under OS. Jag har alltid varit stolt över mitt norska medborgarskap. Jag känner jag har min norska familj med mig även om jag bor i Sverige. Och så här under OS är du ju sjukt coolt att under längdskidåkningen se mina två länder som oftast ligga i topp och dessutom fajtas om topplaceringar. Som igår. Nog var Marit Björgen stark i sista sträckan men vilket lopp svenska tjejerna gjorde. Spännande hela tiden. Jag blir på riktigt nervös . Guld och silver blev det.
Och medan jag njuter OS levereras mat från mathem. Har använt mathem i många år och det sparar så mycket tid och energi.
Och jag kunde nervöst följa stafetten:). Snart ska jag fixa frozen cheesecake, det är dags för födelsedagsfirande för sonen.
Ni som inte testat mathem förut får 200 kronor i rabatt om ni skriver in koden KRISTIN200 @mathem #samarbete #hejanorge #hejasverige #os2018

Visa inlägget på Instagram