Nytt Instagraminlägg

Jag fick en scenvägg över mig och föll raklång.
Det kunde gått så illa men inte ett blåmärke fick jag. Därför ler jag.
Många kanske tycker det är en del träning och hälsa i mitt flöde. Men det här är exakt det som gör det så viktigt att må bra och ha en stark och rörlig kropp. Der är inte varje dag en vägg faller över dig men man vet aldrig när kroppen ska vara beredd på att skydda dig.
När jag låg på scengolvet och kände efter i kroppen om ngt gjorde ont kände jag ingenting. Benet låg vikt under det andra och huvudet vridet till sidan. Jag såg bara en förvånad publik medan musiken spelade.
Jag reste mig upp i min klänning och med hjälp av en kollega som började lyfta upp väggen lite, tog jag mig upp och hjälpte till att lyfta upp den ditsatta scen väggen.
Tack älskade kropp för styrka, rörlighet och smidighet.
Nu blir det skidåkning i helgen!

Visa inlägget på Instagram