Nytt Instagraminlägg

Tack Facebook för snabbt agerande! Sällan jag blir arg … men i veckan blev jag det.
Jag fick via en vän veta jag dykt upp i reklamsammanhang för ett företag som har marknadsför sig på Facebook där dom även har ett konto.
Det handlade om bantningspiller och dom har använt bild på mig och mitt namn. Dessutom ett påhittat citat där jag pratar i jagform. Sådana piller är något jag absolut inte står för. Därav blev kag förbannad. Jag kontaktade Facebook och idag fick jag veta de stängt ner företagets Facebook sida och reklamen är borta. Så snabbt agerat! Tack igen Facebook och @rebeccakortenius !
Om någon av er följare sett denna reklam så står jag absolut inte bakom den och kommer aldrig stå för något som ha med bantningspiller att göra. Jag hoppas ni känner mig så väl.
Anledningen till att jag skriver först nu är att jag ville veta att företagets sida är borta då jag inte vill de ska få någon uppmärksamhet eller fler besökare.
Jag är inte den som är arg ofta men när man kliver över gränsen och utnyttjar mig som person, så blir jag arg… En kort stund! De stjäl inte min energi, det skulle jag aldrig tillåta.

Visa inlägget på Instagram