Vilken jul det blev, så mycket kärlek!

Varannat år firar vi allihopa i Järvsö. Som den Bonusfamiljen vi är så har det varit en bra lösning genom åren. I år var det jul hos mamma. Nästan alla syskon och syskonbarn var där. Även några nya medlemmar som syskonbarns nya kärlek med dotter och min systers kärlek. Min äldsta son firade i USA.

Jag åkte upp redan i torsdagskväll för att undvika trafikstress efter skolavslutning. Smart drag. För vi fick så mycket mer tid för att åka skidor, mysande mamma och lite lugnet före stormen

Skidåkning med underbara vänner och familj.

2 timmars basket och bollek i Järvsöskolans hall. Sjukt kul att hänga med ungarna så mycket. Och vänner som jag känt senjag var 5 år.

Mys med gudbarn och klä julgran.

Skidåkning med son och kusiner på julaftonmorgon.

Mamma ordnade i köket för dopp i grytan då storfamilj med morbröder och kusiner möts för att sen åka till Sina hus och fira jul. Här är gänget som firade hos mamma. Galet mysigt. Även om vi var många så var det ett fantastiskt lugn.

En magisk juldagsmorgon med häst och släde kl 05.45 till kyrkan för julotta. Även om jag inte är den som brukar gå i kyrkan så var helheten med högst och släde dit och hem magisk för att sen äta julfrukost med gröt tilsammans med familjen Stümer/Jonsson som varit vår grannar sedan jag var 5 år.

Obeskrivligt vacker morgon.

Efter ett par timmars sömn efter frukost åkte jag och min systerdotter Sara till Harsa och åkte längd. Så längesen jag var ute i spåren och så längesen jag fick tid att bara vara Sara och jag.

Perfekt tajmat var det sen yoga med Cissi i hennes studio Holistic trasig studio på Bergshotellet. Hela kroppen behövde det efter timmen i spåret.

När vi tog en After ski/yoga på Condis i Järsvö fick jag ett efterlängtat samtal. Eva , mamman i min extrafamilj, berättade hon blivit mormor. Hennes dotter Kajsa, min tidigare barnflicka till mina söner och numera en av mina finaste vänner och även kollega fött en liten dotter en vecka över tiden.

Fina lilla Ella är äntligen här. Som vi längtat!!! Som om inte denna jul var fylld med kärlek redan innan så blev kom det ännu mer med lilltjejen.

Vi firade i Järvsö att Ella äntligen är här

Så även min son Filip i Florida var så lycklig att hans tidigare barnflicka oh numera vän blivit mamma

Nu har jag åkt upp med min yngsta son till Åre. Passar på att käka middag med honom, hans kompisar och pappa för att sen göra åre en kväll. Åker hem imorgon.

En härlig ju fylld med så mycket. Och även fast vi gjort mycket har jag gått in i fullkomlig vila. Och det var välbehövligt. Så det kommer att behövas vila några dagar till.

God fortsättning på er och önskan om ett gott slut 2017. Ska ärligt säga jag är klar med 2017 och ser fram emot ett härligt 2018

Kram Kristin

6 reaktioner på ”Vilken jul det blev, så mycket kärlek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s