Flytten klar!

Det hör med att flytta är en resa i sig. När jag flyttade för ett år sedan så var det en mellanlandning tills jag hittade en mer passande lägenhet för mig och min lilla familj. Det fick fortare än jag trodde. Så även om det tagit på krafterna så är det så värt.

En av fördelarna är att jag jag rensat ur garderober och onödigt skit som jag samlat på mig. Det är skönt både för att få mer plats men känns även i själen. Bort med gammalt, in med nytt.

Der blev en del kartonger ändå. Jag packade det mesta själv. Fick hjälp av bästa Eva som är mamman i vår extra familj i sollentuna. Helt ovärdeligt! Eva är en av de mest omtänksamma som finns. När man är ensam vuxen i ett hem så blir det en del ansvar och alla beslut på en själv. Allt från att boka flyttfirma, städning, flytt av el, ändringar av adress, nya abbonemang för TV etc. jag gillar dock när det är organiserat så det flöt på bra.

Jag bar blommor och städprylar själv. Blommorna mest för att jag inte visste hur kallt det skulle vara när flyttlasset gick och ville inte dom skulle frysa.

På flyttdagen kom Stadsbudskontoret Örnsköldsvik ( de har kontoret och filial i Sthlm) med flyttbussen. Fantastiska flyttkillar som jobbade effektivt och hjälpte till att ställa tunga saker på plats.

Min älskade mamma kom några timmar och hjälpte mig att packa upp köket. Enormt tacksam för att hon alltid finns där. Vad skulle jag göra utan henne.

På 24 timmar hade jag packat upp alla rum och jag och sonen firade första advent i nya lgh. Jag ville inte flytten skulle påverka denna underbar julmånad. Dessutom kom min äldsta son hem i veckan och jag ville han skulle känna han kom hem till en välkomnande nytt hem.

Nu har elektriker installerat tv apparater, lampor och nätverk. Verisure fixat med larmet och i onsdags kom yngsta sonens byrålådor från Ikea som jag med extremt tålamod skruvade ihop i onsdags natt.

Så nu är det klart! Vi älskar vårt nya hem och jag njuter vår adventsgran varje morgon när jag väcker kroppen med morgonkaffet.

Så visst är jag trött, helt slut… mem så lycklig vi är på plats. Så nu ska jag njuta av denna underbara julmånad av julmusik, dofter, vänner och familj… och vår underbara lägenhet

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s