Nytt Instagraminlägg

I samarbete med Eucerin:
No shit det är slit att flytta. Samtidigt som det är extremt skönt att rensa ut allt gammalt på fysiskt och mentalt så känns det. Varenda muskel värker, tröttheten kommer liksom inifrån och händerna värker och huden torr, trött och narig. Jag har alltid varit känslig i huden, på gott och ont, och torra händer är extremt obehagligt. Aquaphor har jag alltid med mig. Oavsett det är torra läppar nu i blandat klimat eller torra nariga händer efter flytt så funkar den. Så nu packar jag ihop det sista.
Min mamma sjöng en fantastisk låt som jag ofta tar med mig i tankarna när jag tar nya kliv. Här är refrängen
” Nu väntar nånting nytt som ingen anar än, en väg som leder bort och kanske leder hem. Och den vägen ska du gå, vart hän den dig än bär. Så se dig inte om och sakna det som var, för det vi djupast känt det finns alltid kvar. Så minns allt som betytt, Nu väntar nånting nytt”

Och det nya känns så rätt!
Jag är trött… men så extremt glad!

@eucerinsverige #generationeucerin

Visa inlägget på Instagram