Nytt Instagraminlägg

I samarbete med Eucerin:

Jag har skrattat så mycket med mamma. Inte bara som mot och dotter, vi har även jobbat ihop. När jag var 19 år var jag dansare i hennes show i Oslo och Stockholm. Hon var den bästa läraren. Men hon var också fantastisk på att lyssna på nya idéer från oss yngre dansare.
I alla år har hon i huvudsak alltid varit den mest omtänksamma mamman. Och jag är så tacksam att hon även är min vän. Vi ringer varandra när vi behöver råd. Vi ringer när vi vill ha hjälp. Vi ringer varandra för att hålla varandra sällskap. Ja, det har blivit många samtal då både jag, men framförallt mamma rest mycket i jobbet. Men det har alltid känts som vi varit nära.
Vi är olika generationer vilket är härligt.
Så mycket att ge varandra, så många kramar att vila i och så många galet härliga skratt. Underbara mamma, underbara vän!
#generationeucerin @eucerinsverige @lillbabsofficial

Visa inlägget på Instagram