Lycka få på hovet utan oro för bråk

Jag älskar att gå på sportevanemang med sönerna när vi är i USA. Det är en fantastisk underhållning och enormt skön stämning i publiken. Jag går sällan hemma i Sverige så der ofta är kravallstaket, massor av poliser och stökiga huliganer.

Idag fick jag och Leon möjlighet att gå på NHL match i Globen. Har försökt få tag på biljetter länge men slutsålt. Men en kompis, Patrik Nemeth, som spelar i Colorado hade fått två återbud så vi fick gå.

Vi satt dessutom precis bakom avbytarbåset så platserna var grymma

Förutom en grym match så var det aå häftigt att gå på hockey med skön stämning och ingen oro.

Der var så mycket barn och det var en sån lycka att se de få se sina idoler på nära häll och njuta av sport på bästa sätt. Absolut är det bra stämning även på landslagsmatcher men det är så trist att annars när det är SHL eller allsvenskan så ska man känna oro och aldrig vilka stanna till matchen är slut för risk för bråk utanför arenan.

Nej, idag var en så lyckad, härlig kväll i globen. Som min son sa ” det känns nästan som att vi är i New York”. Jag hoppas innerligt en dag att det ska bli så att vi kan gå med våra barn som inspireras och fylla med glädje och spänning på dessa matcher.

Vi gick hem glada trots att det lag vi höll på , Colorado, förlorade. Vi stannade till slutet och gick därifrån med ett leende. För vi hade sett sport på högsta nivå bland andra tillsammans med ett fullt globen som går på match för att se sport och inget annat

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s