Söndag i New York

Jag vaknade tidigt som vanligt. Skulle gärna sovit ngn timme till men tur var så blev det inatt vintertid här så då var kl 05.15 istället för 04.15. Hörde i rummen bredvid löpare som gjorde sig iordning och skrattade högljudd av förväntan. Jag minns känslan så väl även om det var 4 år sedan jag sprang NYC maraton. Skulle väl kunna tänka mig att springa igen men jag är inte där än.
Istället blev det skön stetch på rummet innan Linn vaknade och en kaffe. Så härligt att se NYC vakna


Vi drog sen snabbt iväg till Soho. Leon har önskat sig innerligt något från Supreme butiken. Både fre och lör var det galet läng kö så vi valde att åka ner innan butiken öppnade. Vi stod i kö i 2 timmar!!! 


Men det var det värt. Hittade det jag ville och vetskapen om hur glad Leon blir när jag kommer hem med en påse från supreme så var det värt varje minut. 

Vi var ganska kalla efter köandet så vi drog direkt i en taxi till Eataly på Madison Spuare 23rd street. En stor saluhall med massor av delikatesser, grönsaker, en fisk restaurang, en kött restaurang, en pizza – pasta och en vin & ost del. Allt italiensk och magiskt gott. 


I väntan på bordet tog vi ett glas rött med ostar i ena delen. 

När bordet blev ledigt tog vi med vinglaset, slog oss ner och beställde en glutenfri pizza med mozzarella och ruccola som vi delade på. Jag är ingen fan av pizza men jösses vad god den var!!!


Den här är definitivt den bästa glutenfria pizza jag ätit!

En skön stund med härligt prat och mycket skratt. 

Det blev lite shopping. Även om jag inte gillar korsningen på 34st där Macy’s, Gap och andra stora butiker ligger är det smidigt och beta av det jag skulle ha på shoppinglistan.

Det var en rätt gråmulen dag men det är en mäktig stad ändå


På första våningen på Macy’s finns en starbucks som även har en moëtbar. Så ett glas skumpa blev det för att pausa en stund


Inte alltid man dricker skumpa på starbucks

Efter Macy’s hade det mörknat och klev ut i ett NYC by night. 
Vid Madison square garden saknade jag mina söner galet. Varje gång vi varit i NYC vilket blivit ett antal gånger, har vi alltid gått på hockey. Tacksam för alla minnen med killarna. 

Ingen hemmamatch den här helgen annars hade jag bjudit med Linn. Det är en magisk stämning och grym underhållning. Något jag verkligen rekommenderar. 


Vi fortsatte kvällen hos några fina vänner som vi hälsade på och sen en liten barrunda. 

Ännu en härlig dag med finaste Linn
Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s