Nytt Instagraminlägg

Imorgon åker jag hit. Min favoritstad New York!
En stad som återigen drabbats av terrordåd. Mina tankar går till denna underbara stad och alla drabbade ❤️ Terrodåd, Sexuella trakasserier, mentala trakasserier, ondska, avundsjuka och ilska.
Det är vad som diskuterats de senaste veckorna, sett det publicerats och lyfts upp i både medier, sociala medier och samtal bland kollegor, vänner och familj.
Vad jag önskar nu är att vi nu när vi lyft frågor, tankar, sorg och oro försöka se var vi är idag, vad kan jag göra nu och hur ska vi leva framåt.
Att vi ska våga säga nej när vi blir trakasserade oavsett om det är sexuellt eller mentalt, oavsett vi är man eller kvinna.
Att lyfta förebilder, att se vad vi själva kan ändra för att göra bättre framöver.
Nu när vi tillsammans vågat höja våra röster, kan vi inte hjälpas åt att se varandra, hjälpa varandra, stötta varandra och tillsammans jobba för en bättre värld.
Jag vill leva i en värld där vi tror på varandra, peppar varandra, känner glädje när vi lyckas, hjälper varandra när vi behöver.
Jag Vet att världen är orolig på många sätt och kommer så vara. Men om vi inte kan säga förlåt, acceptera ett förlåt, våga säga nej när någon går över gränsen, säga ja till de som vill dig väl, våga be om hjälp när vi behöver, och sträcka ut en hjälpande hand. Att ta vårt eget ansvar att göra det bästa vi kan så våra barn får växa upp i en sund värld.
Vi kan inte förändra andra, men vi kan förändra hur vi bemöter andra, pratar med andra, att inte anta om andra utan faktiskt våga fråga och förhoppningsvis om vi är många så gör det skillnad. Jag vet att jag inte alltid gjort rätt även om min intention alltid varit god. Men jag kan inte förändra. Jag kan bara försöka göra saker bättre och alltid med god intention.
Som en god vän sa igår ”Kan vi inte bara försöka vara snälla mot varandra”. Jag håller med!
Tack alla som med mod vågat göra sin röster hörda så andra funnit styrka. Ni har även gjort det möjligt att förändring kan ske. Om vi alla tar vårt eget ansvar vill säga.
Imorgon åker jag till min favoritstad. Och jag ska omfamna den på bästa sätt. Och jag ska tillåta New York att få omfamna mig. ❤️#newyork #prayfornewyork #livet

Visa inlägget på Instagram