Nytt Instagraminlägg

I samarbete med @eucerinsverige
Der kan kännas som en ganska grå tid november. En månad när temperaturen sjunker, solens strålar tittar fram allt färre timmar per dag. Nu är jag en person som tycker om att kura ihop mig hemma, tända ljus och faktiskt njuta av det. Men något jag alltid gör är att försöka vårda min kropp på bästa sätt. Allt från träning, kost och hud. Inte för att jag är är extrem på något sätt men gillar att ge kroppen bästa förutsättningen att kunna hänga med mig på allt kul jag vill göra.
Exempelvis, Efter att jag duschat på morgonen smörjer jag in kroppen med olja för att sen väcka den med sköna rörelser och en kopp kaffe.
Nu på vintern försöker jag även ge lite extra omtanke för huden i ansiktet. Den får ta en del stryk med allt vad det innebär att bo i en storstad och i ett kallare klimat med mindre dagsljus. Jag älskar mina skratt/åldersrynkor men de får gärna vara mjuka och inte kännas som de krackelerar bara för att kylan kommer närmare. Så ögonkräm och några droppar ansiktsolja i dagkrämen gör skillnad. Jag har alltid med mig fuktkräm i väskan så jag kan fylla på om det behövs under dagen.
Så i denna mysiga novembermånad är det perfekt att tänka på sig själv lite extra och ge plats för återhämtning. #generationeucerin #vårdakroppen #återhämtning

Visa inlägget på Instagram