Egen tid, Son tid, älskade morgon 

Att jag lärt mig gilla morgnar är något flera som vet. Även lm jag kan vara extremt trött. 

Jag vaknar långsamt. Klockan är 06.15 och jag har sett nyheterna och druckit min första kopp kaffe


När jag föreläste igår på akademibokhandeln igår tillsammans med några andra författare så frågade jag om många var morgontrötta i publiken. Ungefär hälften sa ja. När jag sa de skulle gå upp tidigare, börja med en halvtimme eller 20 minuter eller gärna 1 timme.

Flera småskrattade och jag kände igen mig. En omöjlighet för ett och er halvt år sedan. Men idag. Jag vill inte vara utan min timme.  Och jag hoppa innerligt att de som lysande igår orkar vara lite envis. Det är så mysigt att vakna långsamt i soffan. 


En liten påtår och väcka kroppen på yogamattan. Snart ska sonen upp. Då är all min tid hans. Och jag älskar det. Tiden på morgonen tillsammans kan ingen ta ifrån en. På eftermiddagen kan det vara träning, polare, läxor eller jag kanske jobbar över. Men den här tiden på morgonen är våran. 

Jag kanske inte alltid hinner klart innan jag väcker min son, men det löser sig. Mascaran åker på på skolparkeringen. Svårare än så är det inte. 

En enkel skön morgon. En helt vanlig skön vardag! 

Ha en fin dag! 

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s