Nytt Instagraminlägg

” I samarbete med Eucerin.
Att få jobba tillsammans och dessutom vara vän med min systerson Christopher är ren lycka. Aldrig en tråkig dag på kontoret. Älskar att vi hänger tillsammans i familjen oavsett ålder. Unnar alla att få vara nära sin familj oavsett ålder. Vi blandar nya och gamla erfarenheter. Vi spånar idéer utifrån där vi är i livet. Vi lär av varandra. Spännande, givande och utvecklande. Det ger så mycket i vårt företagande. Samtidigt som vi är familj och det finns en värme och gemenskap som ger sköna samtal och många skratt. Jag är så kär i min familj.  Relationer sammanlänkade i livets olika skeden.
Eucerin återspeglar det i sitt varumärke och i sina produkter. En fin kampanj som jag valt att vara del i då det är viktigt för mig att hylla och lyfta fram livets olika faser. #generationeucerin @christopherbtaylor @eucerinsverige

Visa inlägget på Instagram