Nytt Instagraminlägg

Jag stöttar absolut kampanjen #metoo .
Det jag känner också är att för att komma framåt så självklart, ska ni män som vet vad ni gjort, be om ursäkt. Och framförallt fatta vad ni håller på med och lägg av!!! Samtidigt som Vi lyfter ett vidrigt beteende och respektlöshet för att göra skillnad så finns det så många män som gör gott, har ett varmt hjärta och aldrig skulle göra liknande. För att göra skillnad i framtiden tror jag också mycket på att de goda människorna i framtiden får uppmärksamhet. Visa våra barn vilka förebilder som finns runt om dom. Att vi lyfter varandra oavsett vi är män eller kvinnor. Vi kvinnor ska behandla våra män på bästa sätt, vara med och uppfostra våra söner och döttrar till medmänniskor … så vi i framtiden inte känner oro, rädsla och ilska. Lyfter vi det som också är gott, att det finns människor som är så kärleksfulla, då kan vi dansa tillsammans i soluppgången.
På vägen dit hjälper vi och stöttar de som behöver. Säger Nej när människor inte respekterar oss, och sen Lyfter dom människor som gör gott . Vet inte om ilska leder oss framåt även om det är bra att göra sig av med ilska. För Absolut får vi bli förbannade. Det är nyttigt att få ur sig ilskan tror jag, men för att röra oss framåt vill jag iallafall se dom män och kvinnor som gör gott. Jag vill välja att kunna bli förbannad men sen vara här och nu för att sen gå framåt, jag vill se en framtid som jag tror på. Jag står definitivt bakom kampanjen metoo men jag vill också lyfta det finns människor som är fantastiska, kärleksfulla och fulla av respekt. Så det finns en tro på en bättre värld. För visst ska vi kunna dansa tillsammans ända till solen går ner. #metoo #respect #now #future #humane

Visa inlägget på Instagram