Skön söndag hemma i Stockholm 

Det är något magiskt med hösten. 

Efter skön sovmorgon, kaffe i sängen och nyhetsmorgon blev det långpromenad på Djurgården. Möttes av de mest magiska färger.

Solen värmer, luften klar och vinden sval. 

Vid kanotklubben köpte jag kaffe och gick ner till bryggan och stretchade/yogade lite och kaffe såklart. 

Det sköna med med att stretcha långsamt är att jag samtidigt kunna ligga kvar och titta på folk som passerar förbi. I båtar och kanoter. En och annan tanke i huvudet passerade också förbi och jag hann ta hand om den och låta den gå vidare.

Lite mer kaffe och sen gick jag vidare.

Väl hemma hann jag rensa sonens garderob, käka lunch för att sen sticka iväg på paddletennis med mina vänner Patrik, Maria och Jesper. Jag hade bara spelat två gånger tidigare. Jäklar va kul det var. Skulle gärnat spelat en timme till. Kom liksom in i det först sista kvarten. Men fick enormt sug att spela snart igen.

Förlust för mig och Jesper men nu ska jag träna så nästa gång ska jag vara igång redan efter uppvärmningen.
Mer sport blev det hemma. Men då i vågrätt position. Sirius -DIF på TV. Viktigt nu inför slutet av säsongen. Jag är ju aikare så vill hålla koll på det här med vilket Sthlmslag som blir bästa lag 🙂

Dessutom livesände Youtube basketmatchen i Turkiet mellan min gudson, Olle Stümer och hans brorsa Peppe Stümer, som möttes första gången. Så stolt över dom båda. Det blev Olles lag som vann.

En dag med mycket rörelse, rensning på många sätt och sen sport, sport, sport. Förberedde en fronten cheesecake till middag imorgon.

Grym söndag helt enkelt!
Nej, nu dags att sova. Imorgln Becore träning kl 07.30 sen är arbetsveckan igång. Ska bli så kul med många bra möten och 2 dagarskurs i coachande ledarskap. Men framförallt kommer yngsta sonen till mig. Fyyyy vad jag längtar nu!!! 

Kram k

En reaktion på ”Skön söndag hemma i Stockholm 

  1. Coolaste tjejen av alla . Underbart att du tvekar tydligen aldrig när det gäller sport testar vad jag förstår allt från golf curling bergsklättring tennis plus det du springer mm utöver det så driftar du tre bolag . Vår värld behöver sådana som dig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍🏻👌🏻🙏🏻☮️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s