Nytt Instagraminlägg

Stilla reflekterar jag över en dag som började i rörelse med morgonpromenad, balans och rörlighet i soluppgången. Den avslutades med yin yoga i solnedgången.
En dag som varit fylld med energi, skratt, lärdom, samtal, shopping och massage. Härlig blandning.
Men framförallt har jag känt ett sånt enormt lugn och extrem lycka. Inte över något speciellt, bara livet i sig självt.
Jag vaknade av ett meddelande i mobilen att en nära vän i familjen fallit illa. Det har gått bra och hon pysslas om på sjukhus. En fantastisk kämpe. Och känslan tacksamhet bubblade upp. Tacksamhet hon hade änglavakt. Men också tacksamhet över de fantastiska underbara människor jag har omkring mig, tacksam över min familj, tacksam över min kropp som hänger med mig på alla äventyr jag vill, tacksamhet jag har två magiska söner, tacksamhet att jag är nyfiken på livet och hur jag kan utvecklas för att bli en ännu bättre människa. Jag är trygg i mig själv och den jag är och står för. Men jag är extremt nyfiken på livet och hur man kan utvecklas än mer samtidigt att vara i liver just nu, vilket är svårt ibland då jag gärna rusar på lite fort. Vi har alla våra svaga punkter. Idag vågar jag titta på mina egna, se vad jag kan göra för att möta mig själv och andra ännu bättre med närvaro utan rädsla. Det är skitsvårt ibland. Men oj vad skönt när saker klarnar. Som att ta på sig rena glasögon och det som finns omkring mig som gör mig glad blir klart. Till och med lite större. Inte dimmigt och geggigt utan rent och tydligt.
Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det bergspass, 12 km promenad, på denna vackra ö.
Så all kärlek till vår fina vän i familjen. Du är snart på benen igen. Du är en fantastisk kvinna, modig, stark och full av liv. Och du har lärt mig att ta vara på bus i livet. Och det lovar jag dig jag ska göra. Snart tar vi en 11-kaffe igen, Fina L!❤️ #livet #tankar #tacksamhet #lycka @underthesamesun_official @springtimetravel

Visa inlägget på Instagram