Härlig träning under veckan i Palma

Springtimeveckorna älskar jag. Åker ofta iväg en vecka på våren och en på hösten. En kickstart både för sommar och vinter.

Det härliga är att det finns möjlighet att prova nya utmaningar, nya träningsformer.

I lördags när vi landade körde vi crossfit på stranden. Eftersom Mia visste vi alla gått upp tidigt och flygresan sätter sina spår så var det en lugnare crossfit men oerhört skönt att få igång cirkulationen i kroppen.


Soma Move som är min favorit hade Cissi på terassen 


I Soma sträcker man ut kroppen, bygger styrka och rörelse i en fantastisk kombination. 

Cissi, Cecilia Gustavsson, gick jag instruktörskurs för i somras . Hon är magisk på alla sätt. Inspirerande, kunnig, lugn och underbar utstrålning. En förebild för på så mänga sätt.

Varje eftermiddag avslutas med Yin Yoga i solnedgången på terassen. Musklerna får sträckas ut långsamt och perfekt avslutning på dagen. Jag gör ofta yin yoga på morgonen men lika skön på eftermiddagen. Den är så snäll mot kroppen men även för själen. 

Igår var det äventyr och vi åkte upp mot Valldemosa med Rock And Water Mallorca som anordnar sådana utflykter

Underbara Sebastian vägledda alla. Flera som var extremt höjdrädda utmanade sig själva och med hans trygghet tog dom sig upp på berget. Så modiga!!! 

När jag klättrade stod min syster Malin och höll repet och säkrade mig. Hos henne är jag alltid trygg. Så här snygga var vi när vi besteg berget så det blev en del skratt men framförallt njutning av att vara så nära naturen i fullt fokus och utmana sig själv . 

Magisk dag! 

Idag hoppade jag in och gjorde mitt första Soma Move pass som instruktör tillsammans med Mia. Galet kul! Tack alla deltagare, tack Mia och Cissi för att ni peppar och får mig att kliva ut utanför min komfortzon. 

Och på den här terassen, med värmande sol och härliga deltagare kan jag inte vara annat än tacksam 
Så, så här härligt har vi det!
Kram K

En reaktion på ”Härlig träning under veckan i Palma

  1. Trygghet , skratt , välmående, du är tryggheten själv fasiken vilket vinnar skalle du har helt underbart när du dessutom testar dig själv att kliva utanför komfortzonen det är så grymt jävla starkt gjort och dessutom skriva om det . Inspirerar mig som bara den . 👍🏻☮️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s