Kick off för Under The Same Sun Team!

I somras spelade jag en golftävling föe Cancerrehabfonden. Jag hade lyckan att vinna tävlingen med mitt lag och dessutom vann jag på lotteri. En av lotterna jag vann på var 2 timmars curlinglektion med allas vår Curlingdrottning Anette Norberg, tillsammans med min kompisar/kollegor som jag köpt företaget Under The Same Sun med.

Så vi gjorde det till en kick off som start på hösten. 

Jag, Kajsa, Hanna och Filip åkte ut till Djursholms curling hall. Med oss hade vi lillebror Leon och Filips lillasyster Wilda.


En snabb lektion och sen ut på isen. Å jisses vad svårt det var i början. Framförallt att hålla balansen på motsatt ben, för mig vänster, då det är denman glider på.


Stilen var ganska oklar…


Fullt fokus… 

Och lite vacklande… mem sjukt kul!


Storebror Filip bildade lag med sina syskon. Dom van första rundan.

Sen fick vi revansch med 1p

Sen fick vi revansch. Efter 5 rundor blir blev det en vinnare … och det blev tjejlaget Jag, Kajsa och Hanna. Filip stod dock för matchens placering när han med sista stenen Stöttw bort oss, lade sig i mitten och deras lag tog 1p. Sjukt snyggt! 

Curling var så mycket roligare än jag kunnat tro. Mycket svårare och dessutom ganska jobbigt. Som vi sopade banan! 


Ett trött men glatt vinnande lag med bästa coachen Anette! 

Inga ledsna miner här inte! Syskonen briljerade! 

Så tusen tusen tack Anette! Vilken kick off vi fick. Vi var lite Bambi på is i början men när vi fick balans så fanns inget som kunde stoppa oss! .

Så det här gör vi gärna om igen!
Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s