Fin vän som inspirerar mig enormt

Hon heter Jennifer Janch. När vi var små spelade vi i musikalen Pippi Långstrump på  folkan teatern i Stockholm. 


Idag är hon en fantastisk entreprenör. För några år sedan ville hon flytta till New York med sin familj. Hon visste inte vad de skulle göra men startade en business. Der började med presentpåsar som hon sydde för hon ville tänka eco , det slängs alldeles för mycket papper . Det blev fler påsar i form av travelbags. Idag har hon webbshoppen  bag_all.com, butik i New York och nu även har hon öppnat en butik på Roslagsgatan i Stockholm. 


Jag är så stolt, imponera och lycklig över att se en vän göra en sån fantastisk resa.

Dessutom älskar jag hennes påsar. Kan inte vara utan dom på resor och i min väska har jag dataväska , småväskor där jag samlar allt löst i handväskan och sladdarna hemma hänger i en snygg sladdpåse. 


Idag fick jag bland annat med mig en ryggsäck som dom gjorde mononogram på, och jag valde min veckans text  ”One step at a time”.

Nu har hon startat även startat @monogramma.se där man kan göra monogram på egna kläder eller på påsar du köper i butik.


Under den här resan har hon också skrivit den här boken där hon berättar generöst hur hon byggt upp företaget, tillsammans med sin fantastiska familj.


Min son var några veckor i New York i höstas. Jennifer fotar även alla bilder själv och frågade om Filip ville. Här tillsammans med hennes äldsta dotter Celeste. 


Jennifer är en fantastisk kvinna med så mycket energi, värme och kreativitet. Hennes fina familj, man och 3 döttrar, har alla på olika sätt varit med på Bag_alls resa. 

Nu åker familjen ut på nya äventyr. Om 2 veckor flyttar dom till Bali. Jennifer sa 

” Vi lever här och nu”. Och det gör hon verkligen. Och hon inspirerar mig än mer att leva här och nu.

Så tacksam för varma, generösa och galet roliga vänner.

Så lycka till Jennifer och hela familjen, ni är fantastiska. Och ni vet jag älskar era påsar! Jag kommer och hälsar på på Bali! 

Kram Kristin 

2 reaktioner på ”Fin vän som inspirerar mig enormt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s