En fredag på kontoret

Eftersom jag ofta jobbar ute på fältet med olika arrangemang och även ibland sitter på café oh skriver älskar jag att sitta på kontoret en hel dag och vara effektiv. 

Vad är der egentligen jag gör här då? En hel del då jag driver 3 olika företag och har en del samarbeten. 

Och det blev så tydligt idag när jag kom till jobbet. Många idéer och tankar som blivit verklighet och som nu ska flyga. 

När jag klev in i mitt rum och såg hyllan log jag.

Där står mina tre böcker på översta rade och på den andra raden de böcker jag gör i samarbete med Bookbinders. Ni hittar de på Bookbindersdesign.se ich under mitt namn. Fler produkter är på väg in där som precis gått i tryck. 

När jag kom til kontoret mötte jag dessa sköna kollegor 


Filip och Christopher båda i tröjor från Klädesföretaget Under The Same Sun som jag är delägare i. Ett klädesmärke som gör träning- och beachkläder där vi tänker Eco friendly. 

Egentligen är det bara kläder för tjejer än så länge men våra t-shirt är helt klart unisex. Eller hur?!

Att få jobba med dessa två ger energi. Mycket garv och bollande av idéer. Filip jobbar med Under The Same Sun och Christopher med den appen vi utvecklar som heter klustr. Jag har jobbat med den ett tag och nu känns det nära.


Mitt skrivbord kanske ser rörigt ut men jag har koll:) . De samarbeten jag har det är bara med sånt  som jag verkligen gillar.  Vilket blir påtagligt här. Jag använder anteckningsboken från Bookbinders och jag dricker kaffe ur Morgon grå. Keramikserien jag gör i samarbete med Paradisverkstan. Finns i deras webbshop.

Så det är en del projekt och det är fantastiskt kul. Har suttit med ordrar med fabriken för kläderna, förbereder den morgonföreläsning jag ska göra i Stockholm och Göteborg med 4Good och stämt av rapporter inför nästa steg i kodning av appen. 

På lunch var det skön men jobbig Becore träning.

Att få jobba med människor som gör en glad och som har grym kompetens, ha samarbetspartner med produkter som du själv verkligen gillar och står för, dessutom gä iväg en stund och träna. Det är ovärdeligt och ren lyx känner jag.

Och Nu är det snart AW denna härlig fredag ! 

Trevlig helg! 
Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s