Kul samarbete i höst med Eucerin

I höst är jag med i kampanjen #generationeucerin tillsammans med Sara Biderman, Happy och Annika Jankell. Jag och Sara som ett par. Vi är vänner och inplocka åldrar. Annika och Happy familj i olika åldrar 

Der känns superkul att jobba tillsammans med ett gäng härliga tjejer och med en produkt jag vuxit upp med.

Vi plåtade kampanjen i juni. Otroligt proffsigt gäng i studion och mycket skratt. 

Studion var uppdukad med härlig frukost när vi kom dit och det var skön musik i högtalarna. Vi fick se mood board för att få en uppfattning  av vad bildera skulle ge för känsla.


Fotograf Rami Hanna och hans team var sjukt proffsiga, vilket gjorde att fotograferingen gick supersmidigt. 

Vi började med singelbilderna och sen jag och Sara tillsammans. 


Vi fick titta igenom bilderna direkt efteråt sö vi kände oss nöjda med de bilder de valde. 

Från mitt håll framför kameran hade jag den här härliga utsikten med massor av sköna människor omkring. Fotograf, assistenter, eucerins team och byrå. Dessutom var min kompis Vendela med, som är en av min sons Filips bästa kompisar. Hon har följt med mig på en del jobb ich alltid lika underbar och positiv att ha omkring sig. 

Det gjordes också enkla reklamfilmer. Det jag tyckte om gällande kampanjen bildmässigt är att den ren och enkel, precis som produkterna i sig.

Jag väljer att samarbeta med företag eller produkter som jag helt ärligt kan stå bakom. Det är oerhört viktigt för mig. Något jag tror på, testat och använt.

Kampanjen #generationeucerin visar att ålder spelar ingen roll utan vänskap och familj sträcker sig över alla gränser. Kul att ett företag med hudvård även använder personligheter i olika åldrar så flera kan identifiera sig.

Det här är nytt för mig då jag aldrig tidigare ingått i ett liknande samarbete. Jag är så glad Eucerin tror på mig och ville ha med mig i kampanjen då jag vuxit upp med bland annat detas duscholja och solkrämerna sedan länge. Så flera av deras produkter har jag använt långt tillbaka.

Så i höst ser ni mig Sara, Happy och Annika lite varstans i #generationeucerin
Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s