Nytt Instagraminlägg

Äntligen! Nu har vi haft kontakt med Dominikanska och har fått veta nu att barnen, skolor och fröknar mår bra efter orkanen Irma. ❤️
Vatten överallt men alla verkar ha klarat sig bra. Det behövs hjälp ändå för att få dessa skolor art gå runt. Fortfarande behöver ett par skolor byggas ut ( över hundra barn får inte plats), vi behöver få in pengar så barnen kan fortsätta att gå i skolan ( det kostar 70 kronor i månaden för ett barn i skola) och de barn som inte har föräldrar som inte har möjlighet att försörja sina barnd behöver mat.
Vill ni vara med och hjälpa @togetherforbetter att hjälpa dessa underbara barn så kan ni swisha till 123 025 98 04. Organisationen är så liten än så det finns inget 90 nr för postgiro. Men på togetherforbetter.se kan ni läsa deras årsrapporter som de lagt ut. Ni hittar rapporterna på hemsidan och sen går ni in under supporters och längre ner på den sidan står ”annual rapports” och nedan årtal.
All hjälp behövs! Och jag vet att hjälpen verkligen når fram. 🙏🏻❤️ #togetherforbetter #childrensrights

Visa inlägget på Instagram