Nytt Instagraminlägg

Ni som följt min resa förra veckan på dominikanska har fått följa lilla José Carlos och hans syskon som är föräldralösa. Deras morfar ”Abuelo”, som han på bilden håller om, var sjuk. Vi fick höra det i torsdags när vi var där men han var uppe och då tog jag den här bilden. Abuelo var den som tidigare haft en liten lön men idag har de ingen hjälp. I måndags innan vi åkte hem till sverige hälsade på. Han låg bakom ett skynke i kramper och vi hörde hur han kved. Han behövde ambulans men familjen hade inte råd. Innan vi åkte så löste vi det och han kom till sjukhus.

Imorse fick jag sms ”Abuelo dog igår”😔 Hans fru får stanna på sjukhuset till orkanen är över så hon får skydd. De tre föräldralösa barnen har Ebba @togetherforbetter sett till att de flyttats till ett orkansäkrat hus.

Snälla Irma förstör inte mer för den här familjen. Låt deras lilla lilla hus/skjul de byggt vara. 🙏🏻 #Picbyme #togetherforbetter #childrensrights #hurricane #irma

Visa inlägget på Instagram