Nytt Instagraminlägg

Sista dagen. Jag kommer skriva på bloggen mer imorgon. Jag flyger hem ikväll men nu förbereder alla för orkan som är på väg in så vi hjälper till.
Idag fick barnen sportprylar feån @hlundqvistfoundation och skratten ekade i luften när dom lekte med rockringarna.
När vi gick förbi de föräldralösa barnen för att lämna ris och hygienartiklar låg deras morfar i smärtor. För två dagar sen satt han och log med mina flip flop på sig. De har inte råd med ambulans och medicin men det var illa. Innan vi åkte hade vi löst ambulans och lite extra pengar till medicin.
Det som kändes så tydligt var att det kommer alltid nya saker de behöver hjälp med och därför än viktigare att jobba för att få in pengar kontinuerligt. Jag åker hem med varmt hjärta men också lite oro.
I huset där vi bor flyttad möbler undan och fönster ska täckas för orkanen. Undrar hur den lilla byn kommer klara sig då den ligger när det område som ev drabbas av orkanen. Kan bara hålla tummarna. Tack Ebba @togetherforbetter än en gång för en obeskrivlig resa som jag alltid kommer att bära med mig. Och jag åker gärna med igen.
Men nu vill jag hem och krama min familj☀️❤️ #togetherforbetter #childrensrights #goinghome

Visa inlägget på Instagram