Nytt Instagraminlägg

Reflekterar över ännu en skön dag.
Kontrasterna i världen gör verkligen att lyckan över det jag har blir än starkare. Dessutom så mycket lättare att släppa taget om människor och saker som ger dålig energi. Jag lägger hellre fokus på att det finns så många , som inte dömer, inte lägger skuld på andra, unnar varandra framgång och bara ger härlig energi för att de vill väl, inte förväntar sig något tillbaka. Men när de får tillbaka tar de emot den positiva energi andra ger.
Den här veckan har jag varit mitt bland sådana människor. Och det oavsett om vi varit på landsbygden i fattigdom eller fina resorts som vi besökt. Och dessutom hängt med fantastiska tjejer som jag är här med för @togetherforbetter .
Ebba, @ashleycooperxox and @helenadebraganca , so extremely thankful for being around your positive energy that has given me so much. And that you are so helpful and uplifting. Thank you! I’ll bring it back to Sweden when I go home in a few days.
Men innan vi åker ska vi tillbaka till skolan på måndag och de tre föräldralösa barnen som ska få lite mer mat, tandborstar och dessutom träffa en 8-årig flicka som behöver lite hjälp. Tack vare donationer som kommer in. Galet va härligt det är med så många människor som bryr sig om.
#friends #reflection #thankful #energy @underthesamesun_official

Visa inlägget på Instagram