Nytt Instagraminlägg

Landat! Magiskt vackert och ett enormt lugn.
Jag är sällan flygrädd. Jag är uppvuxen med att flyga och har jobbat som flygvärdinna.
Men ibland kan oron i världen ta över min trygghet och rädslan kommer krypande.
Framförallt är det känslan och vikten av att få fortsätta att vara mamma.
Även om barnen blir större, en är vuxen klarar sig själv och det är fantastiskt att se honom skapa eget liv så är det ändå viljan att få lyssna och höra deras berättelser om vad de upplever i livet som jag inte vill vara utan.
Att ha ett vuxet barn och en som bor hemma är lycka. Att vara mamma är det häftigaste äventyret av alla och det lärorikaste.
Men jag är också bra på att njuta på egen hand, att åka ut på egna äventyr.
Nu är jag i Dominkanska för första gången och ska få följa med och se när skolbarn ska få skolmaterial som @togetherforbetter har samlat in. Se vilka skolor de byggt upp och träffa barn som inte har förutsättningar att kunna gå i skolan. Med egna ögon se vad vi kan göra för att hjälpa.
När jag kommer hem ska jag berätta för killarna vilket äventyr jag varit ute på.
#livet #äventyr #togetherforbetter #childrensrights

Visa inlägget på Instagram