My god, va kul! Morgon grå i kungliga familjen! 

Idag var jag ute på Formex mässan för att prata till press i Paradisverkstadens monter om morgonkeramiken ”Morgon grå” som jag fått ta fram tillsammans med designer Maja Lindahl. Det i sig själv är så kul och jag är superstolt då jag älskar servisen själv.


Min bok ”Good Morning” lottades ut och jag fick berätta lite om min tanke kring morgonservis


Jag och designer Maja Lindahl kollade in nya stämpeln under som är tre små streck som man kan tänka sig bildar ett K men det är också 3 streck för mig och mina två söner. Mitt signum:)


 Anna Jönsson till vänster har en superhärlig presentbutik i Sollentuna som heter ”Anna i Silverdal”. Vi är kompisar sedan flera år och jag frågade henne om hon visste några härliga producenter att jobba med. Och förra året satte hon mig i kontakt med Eva (till höger) som startat Paradisverkstan och hennes familj ( ena dottern Hannah i mitten i bild). Det blev ett superhärligt samarbete som resulterat i Morgon grå.

Idag berättade de att Prins Carl Philip och prinsessan Sofia besökt deras verkstad i somras på Öland och köpte ”morgon grå”. Det är inte framförallt för att de är kungafamilj, även om det såklart är kul, som jag blev extra glad utan också för att jag vet att prins Carl Philip och prinsessan Sofia gillar design, och så valde de vår servis. Så glad och tacksam att servisen tagits emot väl. 

Så härligt att få göra människors frukostar lite finare och hoppas ni alla njuter av morgnarna. Det är en magisk tid på dygnet tycker jag!

Kram K

2 reaktioner på ”My god, va kul! Morgon grå i kungliga familjen! 

  1. Hej!
    Vi var också på Öland och köpte de fantastiskt fina skålarna, men bara sex stycken då det inte fanns så många kvar. Vet du om det är på gång någon återförsäljare i Stockholm? Kanske återstår att se efter Formex?
    Grattis till en superfin sevis!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s