Spännande möte i Oslo

Hade idag möjligehet att åka till min hemstad Oslo på ett spännande möte. 

Inte bara var det en magisk vacker dag med en magisk vacker utsikt som jag fick njuta av under ett 2 timmar långt lunchmöte

Jag hade genom min pappa möjlighet att träffa en av grundarna till Dressmann. En spännande lyssning på hur de byggde upp ett imperium från att först Frank Varner hade ert par klädesbutiker i Oslo till att han träffade en ung lovande kille som jobbade på banken intill butikerna.

Han delade med sig tips, tankar, råd. Delade med sig av misstag likväl som succédrag. Däremellan sköna historier med mycket skratt. Då vägen till framgång handlar lika mycket om glädjen i företaget och med kollegerna då passionen att kämpa hårt och lyckas ska blandas med skratt. Vill suga i mig så mycket som möjligt nu när jag och några kompisar håller på att ta över Klädesföretaget ”Under The Same Sun”

Det kom även fram att min pappa på den tiden ställt upp som modell för en av de första butikerna då han var framgångsrik fotbollsmålvakt och stort namn i Norge. Helt klart är der en bild jag måste försöka gräva fram.:) 

Efter två timmars lunch på Holmenkollen med denna fortfarande sprudlande man när han pratade om den brunch han jobbar med och pappa som också var med på lunchen var jag full av energi.


Efter så mycket klokskap, erfarenhet och skratt åkte jag hem till pappa en stund innan jag skulle vidare och ta flyget hem. Ett glas vin och skönt prat om familjen så var det dags att åka hem.


Pappa är en man som ger mig trygghet, kärlek, självkänsla, självförtroende och skratt. Han har underbar humor. Jag är så kär i min pappa. Så lycka att få hänga om än bara några timmar. Och jag inser varje gång att Oslo är inte så långt bort. Att hälsa på över dagen ger mig så fantastiskt mycket. 

På flygtåget till Gardemoen klapprade jag ivrigt på tangenterna. Vill komma ihåg så mycket som möjligt från denna dag.


Nu uppe i luften. En vy jag så ofta sett på mina resor mellan mina två hemländer. En vy jag älskar och en plats jag faktiskt känner trygghet, i ett SAS plan. Här har jag spenderat en del av min barndom och jag har har alltid älskat det. Det är nog grunden till varför jag älskar att resa. 


Snart hemma i Sverige och ladda för morgondagen. Då är det Formex mässan och där ska jag vara på pressmöte och prata om keramikserien ”Morgon grå” som jag tagit fram med Paradisverkstaden och designer Maja Lindahl.

Härlig dag, blir säkerligen en skön natts sömn. 

Kram K

En reaktion på ”Spännande möte i Oslo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s