Nytt Instagraminlägg

Med den oro och ondska som vi senaste veckan vittnat. Och den rädsla som vi kanske kan uppleva när makthavare i stora länder hotar om att det snart smäller.
Kan vi inte tillsammans vända blicken och Uppskatta och lyfta den glädje och alla fantastiska människor vi möter varje dag.
De är värda det , vi är värda det. Visa att vår värld består av galet härliga människor. Lägger vi fokus på ondskan hela tiden så är vi ansvarig över att de får uppmärksamhet, vilket är ofta det dom vill.
Så denna sköna söndag en stor kram till alla galet härliga människor som får mig att skratta, som lyssnar, som inspirerat, som motiverar, ni som ger mig hopp till en ännu bättre värld. Många av er är en del av dessa underbara personligheter. Så kram på er och ha en fantastiskt skön söndag! #kristingoodmorning #tanke #vackervärld #underbaramänniskor #söndag

Visa inlägget på Instagram