Tillbaka på jobbet efter magisk semester 

Vilken sommar! Rest runt I Sverige och Norge både själv och med yngsta sonen. Från Skanör i Skåne till Järvsö i Hälsingland. Dessutom 4 dagar i Oslo med min familj .


Avslutade med en vecka i Palma. Först några dagar på Hotel Portixol, vilket var magiskt, sen flyttade vi in hos syrran när hon kom tillbaka från Sverige. Malin bor där sedan några år. Även om jag helat sett hon bodde i Sverige så är jag ändå glad hon valde Palma att bo i så vi får anledning att åka dit oftare. Så mysig stad med härliga människor.


Känslan att få hoppa feån klippor och landa i ljummet vatten är galet härlig. Jag blir som ett litet barn på nytt. 

Nu är jag tillbaka i Stockholm. Många spännande projekt i höst. Boken ”Good Morning” är i butik, lycka!, jag har mitt samarbete med Paradisverkstaden och keramiksettet ”Morgon grå” som nu lanseras än mer och som presenteras igen på Formex mässan nästa vecka.


Så kul när jag i somras besökte hotell Gässlingen och de har köpt in servisen på hotellet till deras frukost.

Jag har även köpt klädesmärket ”Under The Same Sun med några kompisar som säljer eco friendly kläder. Vi är i uppstartsfasen och i full fång med att beställa in nytt men oj det tar tid att komma iordning när man tar över ett projekt. Men så spännande och enormt kul! 


Just nu är det rea då vi tömmer de förra ägarnas lager men väntar in nytt i september/oktober. 
Det blir en hel del föreläsningar under hösten. Jag älskar verkligen det! Det ger mer energi än det tar. Så hoppas vi möts nånstans i höst.
Idag började jag dessutom ledarskapsutbildning. Tydligt ledarskap och coachande ledarskap. Vi är ju alla ledare i vårt eget liv. Hur kan jag bli en bättre ledare? Det ska jag försöka lista ut under hösten 


Jag utbildade mig till Soma Move instruktör i somras. En träningsform som för mig är den optimala. Det är styrka, Rörlighet, balans och fokus. Dessutom väldigt svettigt. Härligt! Jag kommer att ha Soma pass själv men vet inte var och när än. Det är den träningsform som för mig, så som jag är, är det absolut ärligaste då man utgår feån kroppens naturliga rörelser.

Ni kan läsa mer om Soma på somamove.com 


Däremellan kommer jag i höst att vara mamma och hänga med de människor jag mår allra bäst av. 


Som min fina guddotter Linn exempelvis som jag idag hälsade på när hon jobbade på mysiga Kaferang på söder i Stockholm. 

Så i höst ska jag ha kul och driva mina olika projekt. Och njuta av härliga morgnar såklart. 

Här på bloggen blir det en hel del om min vardag yrkesmässigt men även kommer jag rekommendera restauranger jag gillar, kläder jag hittar, människor jag inspirerats av och annat smått och gott.

Jag har inte tidigare varit så bra på att blogga men ska verkligen göra ett försök.

Så hoppas ni tittar in här ibland och jag hoppas jag ska kunna inspirera er på olika sätt.


Så låt det här bli en galet härlig höst. Jag tänker ha kul iallafall! 

Kram Kristin 

4 reaktioner på ”Tillbaka på jobbet efter magisk semester 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s