Ett mail som gjorde mig så lycklig

En dag som både innehållit jobb, film med son och löpning. Men framförallt en glad följare på instagram som hörde av sig. Åh vilken lycka att läsa!

Tycker det är ganska skönt att jobba när halva Stockholm sover och fortfarande har helg. På något sätt stannar lugnet kvar under dagen även om jag hade en del att göra. Hade tänkt käka frukost på mitt favoritcafé Nyko men det var stängt. Så lyxade till det med frukostbuffé på Sturebadet

Efter en del jobb på förmiddagen åkte jag hem i regnet och kröp mer i soffan föe att kolla film med sonen. En höjdare!

Sen tillbaka till jobbet. Sista bilderna ska på plats i boken. Nu jobbar jag med världens bästa team kring boken och det gör jobbet mer spännande och att alla in i det sista vill göra förändringar så vi kan få till det där sista lilla extra. Tacksam för sådana arbetskamrater. Tack Katarina DI Leva och Kai Ristilä för att ni jobbar och petar in i det sista.

Hem för en löprunda. Och vilken fantastisk kväll det blev. Helt ärligt hade jag inte superlust att springa. Lite trött och soffan och stillheten hemma lockade . Men vet att jag brukar kunna lura mig själv så jag tänkte en promenad iallafall i kvällssolen. När jag väl kom ut, promenerat 200 meter började jag springa. Jag går alltid på det. Lurade mig själv igen. Och jag är så glad för det.

Så vackert runt Djurgårdskanalen. Luften extra klar eftersom det regnat och det blir mer syre i luften. Så grönt och vackert överallt. Eftersom jag just nu springer långsamt och behagligt hinner jag verkligen se mig och om och njuter av löpningen på ett annat sätt än bara träning.

Men det som ändå fick mig att le som mest var ett mail jag fått av en följare på insta.

Hon berättande att efter att hon sprungit halvmaraton i höstas hade varit på en föresläsning med mig och blivit inspirerad att våga försöka nå ett mål som hon aldrig hade vågat drömt om. I lördags stod hon på startlinjen i Stockholm Maraton och hon sprang över mållinjen efter att ha klarat sitt första maraton. Galet! Jag blir sååå lycklig! Att höra människor vågat tro på sig själva och sätta upp mål och sen lyckas. Jag blir nästan lyckligare av det än att nå egna mål.

Det stora är inte att jag, som hon skrev jag inspirerat henne. Absolut värmer det enormt och det är just det här som får mig att skriva om tankar jag har. Och föreläsningarna som jag älskar för att eventuellt nå ut till en person som göe en förändring, som vågat tro på sig själv eller lättare väljer tankar. Jag blir så glad.

Men det största det är att den här tjejen vågade tro och kämpade och glädjen hon kände efteråt. Hon ska vara så extremt stolt över sig själv. Och att hon dessutom tar sig tid och delar med sig av sin lycka genom att skriva ett mail till mig. Så enormt omtänksamt.

Tack fina du som skrev detta mail och grattis! Du är grym!

Kvällen avslutades på balkongen med räkor innan jag kröp upp i soffan föe att kolla en av mina favoritfilmer “Erin Brukowish”

Härlig dag! Sånt lugn men ändå mycket innehåll.

K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s