Ljuvlig helg

Helgen började med underbar helg hos PU och Jill. Nu var Jill iväg med barn på turnering men PU som alltid lagade magisk mat. Egna burgare med hemgjord dressing , olika karamelliserad lök och god dryck till. Härlig energi hela kvällen med alla barn och mysiga vänner

Lördag blev det morgonyoga i nyinköpta Adidas träningskläder. Jag är egentligen ganska tråkig när det gäller färg men nu slog jag till

På kvällen skön kvällsjogg. Jag har äntligen kommit igång med den träningen och det är så skönt inte bara fysiskt utan också mentalt.

Kvällen blev film med sönerna hemma i soffan. Längesen vi satt tillsammans och bara var. Leon låg i storebrors knä och njöt.

Söndagen började på bästa sätt med Leon på frukost picknick i Humlegården. Vi kastade frisbee, fikade och läste deckare.

Lunch med Emma och Katta efter att Leon åkt till sin pappa.

Emma och Katta lärde jag känna på Biggest Loser. Vi pratade minnen, var vi är i livet idag och om resan som kallas livet.

Att njuta där vi är, se det vi kan påverka och acceptera det vi inte kan förändra. De ger så mycket och jag var full av energi när jag cyklade hem för att duscha och sen äta middag med en fantastisk vän, Catrin. Så längesen vi satt ner och hade tid att prata bara vi. Blev mycket skratt och en härlig catch up.

Cyklade hem genom ett sommarvarmt Stockholm vid midnatt och kände mig så lycklig över en helg då jag var helt ledig för fösta gången på väldigt länge. Lycklig över närheten till mina barn och lycklig över fantastiska vänskaper. Tacksam!

Nu måndag och fullproppad av energi inför en härlig vecka. Jag gillar måndagar!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s