Lugn skön uppladdning dagen före lopp

Med grym picknick i central park

Vaknade relativt tidigt och började med morgonjogg. Sen promenerade jag tillsammans med några kompisar till Columbus Circle. Jag skulle hämta ut min nummerlapp. Kändes så speciellt att igen vara en som ska starta. På riktigt har jag inte haft den tanken att ens nå dit efter min utmattning. Men när jag fick frågan av Patrik på Springtime för några veckor sedan så tänkte jag , äh jag kan ju försöka iallafall. Jag visste innerst inne att det skulle betyda enormt mycket för min resa tillbaka till bra form. Så jag tackade jag och nu stod jag där och fick min lapp i handen.

 

En speciell känsla. Enbart positiv.

Vi gick till en av mina favoritbutiker i USA, WholeFood. En matbutik över det vanliga. Magiskt!

Man kan inte se sig mätt. Men definitivt äta sig mätt. Allt är så vackert och smakfullt upplagt. Det är organsikt och allt från råvaror till färdiglagad mat som lagas i deras kök. Ren njutning. Vi handlade lite sushi, frukt och majschips med guacamole sen gick vi till central park och åt lunch i solen.

Camilla och Erika, ledare och kompisar som jag jobbat med på Springtime. Pia och Julia vänner som jag tränat och skrattat med på flertalet resor. En fredag av vila och uppladdning inför loppet lördag morgon.

Senare på eftermiddagen föreläste jag för resenärerna från Springtime som laddade inför Womans 10k i central park. En gäng härliga tjejer med nyfikenhet och lite nervositet inför loppet. Ett lopp som faktiskt är rätt tufft. Backigt och varmt.

Kvällen avslutades hos min fina vän Jennifer som bor i New York med sin man Micke och deras 3 fina döttrar. Jennifer startade för fyra år sedan företaget bag_all som säljer resepåsar, presentpåsar, organisera påsar som är superfina. Jag använder de varje dag på olika sätt. Stolt över Jennifer i sitt entreprenörsskap. Hon inspirerar mig enormt mycket. Även min fina vän Andreas var där en stund så vi han kramas en kortis. God mat, skönt prat i solnedgången på deras i terass… Mitt på Manhattan. En bra kväll … en helt fantastisk kväll!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s