Starten på en helg i min favoritstad New York

Organisera är det bästa jag vet även i handbaget.

 

När jag packar blir alltid bagaget överfullt. Kan liksom inte packa lätt. inte heller är handbagaget lätt när jag åker på långresor. Vill liksom ha med vissa saker.

Som fuktcreme och ansiktsolja. Jag blir allitd torr i flygplan. Bok, hörlurar, dator, pass, anteckningsbok och så mest självklara är kudde. Enda sedan jag var liten och vi reste med mamma hade vi med oss varsin kudde. Spelade ingen roll om det blev förseningar, åka bil länge, hårda kuddar på hotell… ja vi hade alltid med oss vår egen och det har räddat oss många gånger.

Jag flyger helst SAS. Dels tycker jag de är bra och dessutom har jag vuxit upp med SAS efter att ha pendlat mellan Oslo och Stockholm som barn. Ofta bra personal och den här resan blev jag extra väl omhändertagen. Oj, vilket härligt gäng.

En av mina närmaste vänner jobbar dessutom på SAS och via henne fick en hälsning i form av ett glas skumpa. En bra start på en härlig helg. Jag gillar att lyxa till det med ett glas skumpa ibland. Och så här på egen hand på väg till New York så blev det nåt extra.

Även om jag reser själv så är alltid mina söner med nära hjärtat. Vi har varit här tillsammans flertalet gånger så det var lite tomt först men jag har lärt mig att njuta av egentid om det är som det. Men nära är de alltid.

Jag landade i ett vackert New York med en vacker vy över Manhattan

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s