En vecka som gått i ett

Från Oslo till golftävling i Stockholm, föreläsning i Malmö, inlämning av sista textredigerad bok och viktiga möten. Men framförallt viktiga möten med fina vänner!

Helgen i Oslo hos min familj gav massor av energi. Jag är bra på att landa och ladda energi på helgerna likväl som jag ibland kör hårt under veckorna. Sådana perioder är det ibland och då är jag noggrann med att vila.

I tisdags spelade jag Cancerrehabfondens golftävling. Jag är ambassadör för fonden och enormt stolt över det jobb de gör.  Jag får också insikt i hur många som står i kö för att få hjälp att komma tillbaka till livet. Så vi köpte lotter och spelade i ösregn men vad gör väl det när det gör gott. Sen råkade ja vinna på 5 av 6 lotter och dessutom vann vi tävlingen. Bra start på golfsäsongen.

Hade nya byxor från Cross sportswear. Stretch chinos som var vattenavstötande. De var inte bara vattenavstötande, de höll vattnet borta vilket gjorde jag inte frös någonting. “Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder” så sant denna dag. Då gör regnet ingenting.

Många priser blev det😄

Dagen efter efter åkte jag och föreläste i Malmö på en HR konferens. Så givande att prata inför människor som är engagerade för sin personals skull, men också för sin egen för att må så bra som möjligt.

Innan jag åkte hem tog jag lunch med en av mina bästa vänner Mathias. Vi pratade livet och skrattade i 2 timmar. Plötsligt blir han ganska bestämd och är ärlig mot mig på ett extremt omtänksamt sätt. Han fick mig att se saker som jag själv inte orkat se.

Vänner som är ärliga för att dom är rädd om dig är det finaste som finns. Tack vare vårt samtal så var det mycket som klarnade. Samtidigt läser jag boken “Omringad av psykopater”. Då är det lätt att se tydligt vilka som gör sig gott, vem du själv är och vad du vill vara.

Mathias, En vänskap som är ovärdelig.

Strax efter vår lunch kommer bästa Katta och hämtar upp mig och kör mig till flygplatsen. Hon var med och lyssnade på föreläsningen, åkte och jobbade och kom tillbaka. Hon är en av de underbara människor jag träffade under tiden jag var programledare för Biggest Loser.

Nu har vi inte setts på något år men varje gång vi ses är det som vi sågs igår. Så innerligt stolt över dig Katta. Vilket jobb du gör, vilken resa du gör för dig själv, vilken glädje du ger mig och du är klok som en bok. Så tacksam för att jag fått lära känna dig du underbara människa.

Puss vackra Katta! Inside out!😘

Även om veckan fortsatte i högt tempo med nya företaget, packa ordrar, möte om webbshop och investerarmöten så är kombinationen med fina vänner fantastisk.

Dessutom har jag haft underbara kvällar med min yngste son. Han är en liten stjärna som strålar. Så mycket kärlek! ❤️

Tacksam för bra vecka. Lite trött går jag in i en skön helg med att bara vara hemma, städa, cykla med sonen och löpträna.

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s