Jobbar över, men gör det till något mysigt

IMG_4103-n8ynl147m7zc2t4qvj3x2xqauxhv8kc09oi3v8pg5k

Jag är i en period där det är många projekt att ro i land. Några är i uppsatt och andra pågående.

En av de saker jag bestämt mig för efter en tid av vila i utmattning är att när jag hamnar i intensiva jobbperioder försöka göra något mer utav det än bara jobba.

Jag tycker om att sitta och skriva. Jag tycker om att sitta på caféer eller restauranger och jobba samtidigt som jag tittar på människor, äter en god bit mat, tar en kopp te eller ett gott glas vin. Ikväll var en sådan kväll.

Jag ska lämna in sista redigeringen av texten till “Good Morning” på måndag. Nu är set lite kniven på strupen. Sista chansen att ändra, rätta och lägga till. Efter en lång dag med möten träning och fotogrering visste jag det skulle bli läsande av boken kvällstid. Så jag bestämde mig för att bjuda mig själv på en god middag och ett gott glas vin på Restaurang Nyko nära där jag bor. Och vilken mysig kväll det blev och vad mycket jag fick gjort.

 

När jag för första gången satt med min text och bilder från boken i handen istället för i dokument i datorn insåg jag att jäklar vad jag skrivit mycket. Och vad fantastisk det blir med Katarina DI Levas bilder. Det börjar bli verkligt Att min tredje bok “Good Morning” om drygt två månader finns i att köpa. Lite nervöst och extra fokus den här veckan. Skrivandet ger mig ändå ett behagligt lugn mitt i allt som snurrar runt omkring.

En magiskt god koreansk råbiff och ett gott glas kallt vitt vin bjöd jag mig själv på. Och jäklar vad gott det var.

Nej, nu hem och sova. Imorgon bitti ska jag ut med min kompis Maria Danielsson på SUP runt Kungsholmen. Känns som en grym start på en innehållsrik onsdag.

 

God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s