Välkommen till min blogg!

I min blogg kan ni följa mitt dagliga liv i mitt jobb, träning och tankar lite mer.

Firade hemsida på frukostmöte samtidigt som vi plåtade sista bilden för Min nya bok

“Good Morning”

Jag har tidigare inte varit så mycket för att blogga. Jag har varit rädd det ska ta för mycket tid av mig eftersom jag jobbar Gabska mycket ändå. Samtidigt finns det så mycket kul som händer jobbmässigt som jag vill dela med mig av. På Instagram delar jag en del tankar och livsstil och här blir det mer av mitt jobb som är så mycket olika saker idag. Jag driver tre bolag och har en entreprenörsådra i mig och jag lär mig så mycket varje dag.

Jag vill också här rekommenderar restauranger, caféer, resemål, inredning och kanske kläder jag gillar. Så kul att kunna dela med sig av det jag verkligen rekommenderar. Jag skriver sällan om det på instagram och därför såg jag ett forum för det här.

Ibland skriver jag mer ibland mindre beroende på tid eller om jag är med mina barn.

Jag kommer inte svara på frågor eller ha kommentarsfält. Jag vill skriva för att inspirera.

Så hopps jag kan dela med mig lite som ni kan ta med er i er vardag.

Kram Kristin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s